זיהוי רמת הבשר לעל האש

ישנן כמה סוגי יישון בשר: יישון בוואקום או יישון בתלייה .

תהליך יישון הבשר נועד לרכך את הבשר שאנו הלקוחות בסופו של דבר נקבל לצלחת.

חשוב מאוד להתייעץ עם הקצב בבחירת הנתח המתאים כדי להתאימו לאופן הכנתו.,כל חלק בפרה נתאים לסוג בישול וצלייה שונה.
להלן מס' טיפים לזיהוי בשר טרי ואיכותי:

1.  לראות שאין נוזלים על קרש החיתוך לדוגמא דם
2 . לפי צבע השומן למשל אם השומן צבעו צהבהב זאת אומרת שהפרה מבוגרת, וככל שהשומן יותר לבן כך אפשר לדעת שהבהמה יותר צעירה
3. צבע של בשר כהה/ שחור/משחיר/דביק- מעיד על חוסר טיפול נכון בבשר עוד לפני שהגענו לריח....