סטייק פילה ברוטב אגסים מתקתק

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 

סטייק פילה
ברוטב אגסים מתקתק

  • פילה-פרוסות לפי מס' הסועדים
  • חומץ- 2 כפיות
  • יין אדום- 1/2 כוס
  • סים-2 יח' קלופים חתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

לבשל בסיר את הסוכר עד שיהפוך לקרמל,
|להוסיף את האגס החתוך לקוביות ולבשל עד שמתרכך .
לאחר מכן להוסיף את הציפורן, חומץ,יין וציר בקר או מים ולבשל עד שהרוטב מסמיך.
אופן הכנת הפילה:
למרוח שמן זית ולתבלן את הפילה עם מלח ופלפל ולצרוב מכל הצדדים במחבת.
כשהפילה מוכן יש להניח בצלחת הגשה ולפזר מעליו את רוטב האגסים.
בתיאבון